Forside Login Værktøjer Rådgivning Information
Handelsbetingelser Om os Kontakt
Forside Login Værktøjer Rådgivning Information
Handelsbetingelser Om os Kontakt

Handelsbetingelser 

Når du handler hos os, så gælder følgende salgs- og leveringsbetingelser, med mindre andet er aftalt skriftligt.

Vi tager forbehold for trykfejl, prisændringer, ændrede produkt-specifikationer, forsinkede samt udsolgte varer fra producent. 

Handelsbetingelser gældende for handel mellem Kristiansen & Co og andre virksomheder.

Nedenstående salgs og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Kristiansen & Co, såfremt der ikke er andre skriftlige aftaler.

Samhandel sker i henhold til købelovens regler med de undtagelser, der omtales nedenfor . I nævnte bestemmelse dækker benævnelsen"sælger" Kristiansenco.dk og benævnelsen "køber" dækker kunden. Reklamationsadgangen er fraveget i forhold til købelovens § 54, jfr. købelovens § I. 

Salgs- og Leveringsbetingelser 

Priser foreligger for alle sælgers standardprodukter. Sælger kan ændre prislisterne uden varsel. Den i ordrebekræftelsen anførte pris er baseret på de på datoen for ordrebekræftelsen gældende priser for råvarer, arbejdsløn og energi. Sælger forbeholder sig ret til at forhøje priser ved prisstigninger på råvarer m.m. 

Kristiansenco.dk har ejendomsforbehold til alle leverede varer. Ejendomsretten til de solgte varer forbliver således i enhver henseende hos Kristiansenco.dk indtil hele købesummen er betalt. 

Alt salg er som udgangspunkt kontantsalg ved anvendesle af betalingskort eller bankoverførsel. Andre betalingsbetingelser kan dog aftales og vil fremgå af ordrebekræftelse eller faktura. Ved forsinket betaling betales rykkergebyr Kr. 150,00 og morarente. Sidstnævnte med 2% pr. påbegyndt måned. Betaling kan ske ved indbetaling til vor bankkonto reg.nr. 5952, kontonummer 0004002249. 

Forsendelse sker for købers regning og risiko. Risikoen overgår til køber ved afsendelse fra vort lager/leverandør. Transportforsikring tegnes kun efter ønske fra køber og for købers regning. 

Leveringstidspunktet anført i ordrebekræftelse, tilbud eller andet er omtrentlig. Sælger skal give køber meddelelse om enhver forsinkelse så snart denne er kendt for sælger. Eventuel forsinkelse udskyder leveringstidspunktet forholdsmæssigt. 

Sælger er kun ansvarlig for forsinkelse, der skyldes grov uagtsomhed fra sælgers side. Køber er ikke berettiget til at hæve aftalen begrundet i forsinkelse. 

Varer tages kun retur mod gebyr og kun efter aftale.

Sælgers ansvar vil aldrig kunne overstige købesummen. Der fraskrives ethvert ansvar for indirekte tab, driftstab, tidstab, avancetab m.v.

Produktansvar for tingskade fraskrives. 

Reklamationsadgangen er fraveget i forhold til købelovens § 54, jfr. købelovens § I. Køber skal straks ved modtagelsen foretage en grundig undersøgelse af leverancen for at sikre sig, at varen er mangelfri og leveret som aftalt. Mener køber på dette tidspunkt at det solgte lider af mangler, skal køber, såfremt køber vil påberåbe sig manglen, straks og senest 48 timer efter at leverancen har fundet sted skriftligt give Kristiansenco.dk orientering herom. Er en reklamation berettiget ombyttes varen. 

Illustrationer på vor hjemmeside og som vist i vore kataloger, brochurer og lignende, er kun vejledende. Vi tilstræber altid at vise varen så nøjagtigt som muligt, men det tilgængelige materialer er desværre ikke altid fyldestgørende.

Alle reklamationer og returneringer skal aftales med Kristiansenco.dk inden afsendelse. 

Reklamationsretten omfatter ikke skader:
  • der er følge af ukyndiges indgreb i genstanden, 
  • der er opstået som følge af en fejl eller skade på tilsluttet apparat, 
  • der er opstået som følge af anden pludselig skade (eksempelvis tab), 
  • der skyldtes forsæt eller grov uagtsomhed, der er opstået under transport, 
  • der direkte eller indirekte er en følge af naturkatastrofer, lynnedslag, krig, oprør, borgerlige uroligheder, udløsning af atomenergi eller radioaktive kræfter, 
  • der er følge af ild, eksplosion eller vandskade, 
  • der er forsaget af forkert brug 

Links

På vore sider findes links til eksterne kilder. Kristiansen & Co kan ikke påtage sig ansvar for indholdet af disse eller anvendelse af oplysninger og informationer fra disse. 

I tilfælde af uoverensstemmelser mellem sælger og køber afgøres disse ved Kristiansenco.dk hjemting eller andet kompetent værneting efter Kristiansen & Co's valg. Uoverensstemmelser skal afgøres ved dansk ret. 

Salg

Alle priser på Kristiansenco.dk er opgivet inkl. moms .

Ekspeditionsomkostninger udgør kr. 250,- pr. ordre uanset ordrestørrelse. 

Såfremt de faktiske fragtudgifter overstiger ovenstånde beløb, vil dette fremgå af ordrebekræftelsen.

Inden bekræftelse af din bestilling, vil der fremkomme en oversigt over din bestilling incl. fragt og ekspeditionsomkostninger.

Du kan derfor se det nøjagtige beløb, der ville blive trukken på din konto, ved afsendelse af varen.

Når vi har modtaget din ordre, sender vi dig en mail med loginoplysninger til dit ordrekartotek hos os, her kan du følge status på din bestilling. 

Når ordren er færdigbehandlet, sender vi dig en ordrebekræftelse med forventet afsendelses dato, dette vil typisk være dagen efter din bestilling.

Ved afsendelse af varen trækker vi betalingen på din konto og sender dig en mail, at din bestilling er på vej. I denne mail finder du også fragtbrevsnummer og et link til track and trace, så du kan følge dine vare. 

Den endelige faktura afsendes nu pr. mail, husk at faktura samtidig gælder som garantibevis.

Du har mulighed for at betale din ordre med et af nedenstående kort eller ved bankoverførsel. Vælger du bankoverførsel, skal du påregne lidt ekstra ekspeditionstid - typisk 2 dage.

Er der spørgsmål står vi naturligvis klar til at hjælpe dig, send en mail på info@kristiansenco.dk eller ring 30 59 80 65.

Normal leveringstid vil være 1-2 hverdage, med mindre andet er angivet på varen. Nogle varer er skaffevarer, der kan derfor forekomme nogle ekstra dages leveringstid.

Betaling

Hos os kan du betale med Dankort, Visakort, Maestrocard, Visa electron, Mastercard samt JCB og bankoverførsel. 

Efter godkendlese, kan oprettes konto med nærmere aftalte betalings-betingelser.

Der sendes ikke pr. efterkrav

Data der sendes i forbindelse med betaling med ovenstående kort er krypterede (SSL), og kun PBS kan læse disse. Disse data kan heller ikke læses af Kristiansenco.dk.

Kristiansenco.dk har ejendomsretten på leverede varer, indtil hele købesummen + evt. fragt, renter og andre omkostninger er afregnet.


Indtast venligst en e-mail for at blive tilmeldt nyhedsbrevet

E-mail:
Kristiansen & Co
Kystvejen 58
9560 Hadsund
Tel: +45 30 59 80 65
ok@kristiansenco.dk
CVR: 27605176
GODE GRUNDE
Seriøs grundig rådgivning
Præsentation og anbefaling af løsning
Implementering og sikring af løsning
Service og sikkerhed i driften