Forside Login Værktøjer Rådgivning Information
Forside Login Værktøjer Rådgivning Information

Om Kristiansen & Co

Kristiansen & Co ApS er et handels og ingeniørfirma der beskæftiger sig med salg, projektering og installation af ventilations og udsugningsanlæg til industrien. Vi driver desuden webshop med byggevarer og servicekomponenter til ventilationsanlæg.

Vi har autorisation som vvs installatør og har gennem mere end 35 års beskæftigelse i byggeriet, opsamlet et væsentligt erfaringsgrundlag. Ordentlighed er nøgleordet, vi tror ikke på billige og hurtige løsninger, men bruger energien på kvalitetsprodukter og varige kunde og leverandørforhold. Om vores forretningsområder:

Industriventilation

Vi projekterer og leverer komplette ventilationsanlæg til industri og håndværks-virksomheder. Vi har stor erfaring indenfor udsugning af røg, støv, spåner, gasser, varme mv. Filteranlæg der overholder alle krav til ekstrent miljø. Rumventilations og komfortanlæg med og uden køl. 

3D Projektering

Udover salg af komponenter tilbyder vi også projektering af anlæg. Vi udfører projektering i Autocad med MagiCAD i 3D til projektering af ventilationanlæg.

Nøglefærdige anlæg leveres i samarbejde med erfarne montagefirmaer. Ønsker De at montere anlægget selv, bistår vi gerne med supervision.

Hvem er Kristiansen & Co

Kristiansen & Co Aps indehaves af Ove Kristiansen.

 Rådgivning og salg

Baggrund

Vi har en baggrund som Aut. VVS installatør og har de sidste 30 år samlet erfaring i byggeriet, særligt inden for tekniske installationer, vvs og ventilation. De sidste 13 år hovedsageligt inden for industriventilation.

Webshop

Udover rådgivning driver vi også webshoppen på Kristiansenco.dk der blev etableret i 2010. På webshoppen finder du produkter og udstyr til løsning af alle udsugnings - og ventilationsbehov i industri og håndværskvirksomheder. Webshoppen har udelukkende salg til virksomheder.

Vi har mange års erfaring med online salg af ventilationskomponenter, udskiftnings og reservedele til ventilationanlæg. Mupro fastgørelse til vvs og ventilationsanlæg. Industrislanger til alle typer røggasser, luft og væsker. Elektromotorer til alle driftsbetingelser og op til 630kW. Kristiansenco.dk henvender sig til industri og håndværksvirksomheder.

Vi lægger vægt på rådgivning og god service, du er altid velkomme til at kontakte os for en snak om dine muligheder.

Mission

Kristiansen & Co´s mission er, at sælge og installere kundetilpassede ventilations, - og udsugningsanlæg til industrivirksomheder. Vi yder kompetent rådgivning omkring valg af løsninger og materialevalg, samt udfører nøglefærdige anlæg 


Indtast venligst en e-mail for at blive tilmeldt nyhedsbrevet

E-mail:
Kristiansen & Co
Kystvejen 58
9560 Hadsund
Tel: +45 30 59 80 65
ok@kristiansenco.dk
CVR: 27605176
GODE GRUNDE
Seriøs grundig rådgivning
Præsentation og anbefaling af løsning
Implementering og sikring af løsning
Service og sikkerhed i driften